Scoff. A History of Food and Class in Britain; Atlantic, 2021

  • Издатель: Atlantic
  • ISBN: 9781786496492
  • Книги: История. Социология. Политика
  • ID:12706515
Где купить

Где купить

Последняя известная цена от 1249 р. до 2378 р. в 2 магазинах

В данный момент у нас нет информации о наличии данного товара в магазинах.
Вы можете поискать его на других площадках:

МагазинЦенаНаличие
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

История цены

МагазинПоследняя известная ценаОбновлено
Лабиринт
1249 р.
27.03.2024
Яндекс.Маркет
2378 р.
28.01.2024

Описание

Avocado or beans on toast? Gin or claret? Nut roast or game pie? Milk in first or milk in last? And do you have tea, dinner or supper in the evening?

In this fascinating social history of food in Britain, Pen Vogler examines the origins of our eating habits and reveals how they are loaded with centuries of class prejudice. Covering such topics as fish and chips, roast beef, avocados, tripe, fish knives and the surprising origins of breakfast, Scoff reveals how in Britain we have become experts at using eating habits to make judgements about social background.

Bringing together evidence from cookbooks, literature, artworks and social records from 1066 to the present, Vogler traces the changing fortunes of the food we encounter today, and unpicks the aspirations and prejudices of the people who have shaped our cuisine for better or worse.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательAtlantic
Год издания2021
ISBN978-1-78649-649-2


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: История. Социология. Политика - издательство "Atlantic"

Категория 999 р. - 1498 р.

Книги: История. Социология. Политика

Категория 999 р. - 1498 р.

закладки (0) сравнение (0)

14 ms