- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- Кулинария. Ремесла
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Медицина
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
Scoff. A History of Food and Class in Britain; Atlantic, 2021
Где купить
Последняя известная цена от 1249 р. до 2378 р. в 2 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Магазин | Последняя известная цена | Обновлено |
---|---|---|
Лабиринт | 1249 р. | 27.03.2024 |
Яндекс.Маркет | 2378 р. | 28.01.2024 |
Описание
Avocado or beans on toast? Gin or claret? Nut roast or game pie? Milk in first or milk in last? And do you have tea, dinner or supper in the evening?
In this fascinating social history of food in Britain, Pen Vogler examines the origins of our eating habits and reveals how they are loaded with centuries of class prejudice. Covering such topics as fish and chips, roast beef, avocados, tripe, fish knives and the surprising origins of breakfast, Scoff reveals how in Britain we have become experts at using eating habits to make judgements about social background.
Bringing together evidence from cookbooks, literature, artworks and social records from 1066 to the present, Vogler traces the changing fortunes of the food we encounter today, and unpicks the aspirations and prejudices of the people who have shaped our cuisine for better or worse.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Vogler Pen |
Издатель | Atlantic |
Год издания | 2021 |
ISBN | 978-1-78649-649-2 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: История. Социология. Политика - издательство "Atlantic"
Категория 999 р. - 1498 р.
Книги: История. Социология. Политика
Категория 999 р. - 1498 р.