Gastrophysics. The New Science of Eating Penguin

  • Производитель: Penguin
  • EAN: 9780241977743

  • Тип товара: Естественные и технические науки
  • ID:13302174
Где купить

Где купить

Последняя известная цена от 3890 р. до 3890 р. в 1 магазинах

В данный момент у нас нет информации о наличии данного товара в магазинах.
Вы можете поискать его на других площадках:

МагазинЦенаНаличие
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Один из крупнейших мировых маркетплейсов,
предлагающий клиентам самые низкие цены
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

История цены

МагазинПоследняя известная ценаОбновлено
Лабиринт
3890 р.
10.09.2024

Описание

A ground-breaking book by the world-leading expert in sensory science: Freakonomics for food

Why do we consume 35% more food when eating with one more person, and 75% more when with three?

Why are 27% of drinks bought on aeroplanes tomato juice?

How are chefs and companies planning to transform our dining experiences, and what can we learn from their cutting-edge insights to make memorable meals at home?

These are just some of the ingredients of Gastrophysics, in which the pioneering Oxford professor Charles Spence shows how our senses link up in the most extraordinary ways, and reveals the importance of all the 'off-the-plate' elements of a meal: the weight of cutlery, the placing on the plate, the background music and much more. Whether dining alone or at a dinner party, on a plane or in front of the TV, he reveals how to understand what we're tasting and influence what others experience. Mealtimes will genuinely never be the same again.

Смотри также характеристики.

Характеристики


ПараметрЗначение
Автор(ы)Spence Charles
ИздательPenguin
Год издания2017
ISBN978-0-241-97774-3


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Естественные и технические науки Penguin

Категория 3112 р. - 4668 р.

Книги: Естественные и технические науки

Категория 3112 р. - 4668 р.

закладки (0) сравнение (0)

15 ms