Cooking Basics For Dummies (Marie Rama); John Wiley & Sons Limited

2743 р.

Где купить

Где купить (1)

Цена от 2743 р. до 2743 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
2743 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%

17.07.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

The majority of people don’t know where to start when it comes to cooking a successful meal. Packed with easy-to-follow guidelines and recipes, this full-colour, hardback, spiral-bound edition of Cooking Basics For Dummies helps novice chefs navigate the kitchen and learn staple cooking techniques. The lay-flat binding is the ideal format for the kitchen environment and the full-colour photos throughout show readers what they can expect to achieve from their efforts. Cooking Basics For Dummies includes: Choosing the right tools and stocking your pantry The essential cooking techniques – boiling, poaching, steaming, sautéing, braising, stewing, roasting and grilling Expanding your repertoire with delicious recipes A glossary of over 100 common cooking terms About the Authors Bryan Millar is a former New York Times restaurant critic. Marie Ramer is a food writer.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9781119996910
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Нехудожественная литература, Кулинария - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Книги: Нехудожественная литература, Кулинария

Категория 2194 р. - 3291 р.

закладки (0) сравнение (0)

76 ms