Processed Cheese and Analogues; John Wiley & Sons Limited

21556 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781444341829
  • Книги: Техническая литература
  • ID:5981323
Где купить

Где купить (1)

Цена от 21556 р. до 21556 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
21556 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%
Промокоды на скидку

25.07.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

Part of the Society of Dairy Technology Series, this book deals with a commercially significant sector of dairy science. The book includes chapters on legislation, functionality of ingredients, processing plants and equipment, manufacturing best practice, packaging, and quality control. The chapters are authored by an international team of experts. This book is an essential resource for manufacturers and users of processed and analogue cheese products internationally; dairy scientists in industry and research; and advanced food science students with an interest in dairy science.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9781444341829
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 17244 р. - 25867 р.

закладки (0) сравнение (0)

31 ms