Handbook of Food Safety Engineering; John Wiley & Sons Limited

40280 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781444355291
  • Книги: Техническая литература
  • ID:5981423
Где купить

Где купить (1)

Цена от 40280 р. до 40280 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
40280 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%
Промокоды на скидку

27.07.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

This book presents a comprehensive and substantial overview of the emerging field of food safety engineering, bringing together in one volume the four essential components of food safety: the fundamentals of microbial growth food safety detection techniques microbial inactivation techniques food safety management systems Written by a team of highly active international experts with both academic and professional credentials, the book is divided into five parts. Part I details the principles of food safety including microbial growth and modelling. Part II addresses novel and rapid food safety detection methods. Parts III and IV look at various traditional and novel thermal and non-thermal processing techniques for microbial inactivation. Part V concludes the book with an overview of the major international food safety management systems such as GMP, SSOP, HACCP and ISO22000.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9781444355291
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 32224 р. - 48336 р.

закладки (0) сравнение (0)

46 ms