Food Materials Science and Engineering; John Wiley & Sons Limited

20818 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781118373934
  • Книги: Техническая литература
  • ID:5981791
Где купить

Где купить (1)

Цена от 20818 р. до 20818 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
20818 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%
Промокоды на скидку

26.07.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

Food Materials Science and Engineering covers a comprehensive range of topics in relation to food materials, their properties and characterisation techniques, thus offering a new approach to understanding food production and quality control. The opening chapter will define the scope and application of food materials science, explaining the relationship between raw material structure and processing and quality in the final product. Subsequent chapters will examine the structure of food materials and how they relate to quality, sensory perception, processing attributes and nutrient delivery. The authors also address applications of nanotechnology to food and packaging science. Methods of manufacturing food systems with improved shelf-life and quality attributes will be highlighted in the book.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9781118373934
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 16654 р. - 24981 р.

закладки (0) сравнение (0)

27 ms