Hydrocolloids in Food Processing; John Wiley & Sons Limited

22578 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9780813814339
  • Книги: Техническая литература
  • ID:5982911
Где купить

Где купить (1)

Цена от 22578 р. до 22578 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
22578 р.
22647 р. -0% Электронная книга Кэшбэк до 6.5%
Промокоды на скидку

24.07.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

In Hydrocolloids in Food Processing, a group of the most experienced and impartial experts explains what stabilizers should be used and how they should be used, food product by food product. Numerous actual product formulations are packed into each chapter and the processing procedures to make these formulations are clearly described. Food manufacturers are shown how to accurately use food stabilizers to make the highest quality food products. Coverage includes all the practical details needed to ensure the most accurate QA standards and testing procedures for each hydrocolloid. Finally, Hydrocolloids in Food Processing explains how to navigate the often tricky area of dealing with hydrocolloid suppliers. An informative discussion of how hydrocolloid companies think and operate today is followed by precise strategies to ensure that the most mutually beneficial relationships can be obtained between specific customer types and appropriate types of suppliers.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9780813814339
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 18062 р. - 27093 р.

закладки (0) сравнение (0)

33 ms