Nanotechnology Research Methods for Food and Bioproducts; John Wiley & Sons Limited

20705 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781118229262
  • Книги: Техническая литература
  • ID:5984077
Где купить

Где купить (1)

Цена от 20705 р. до 20705 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
20705 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%
Промокоды на скидку

25.07.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

Food nanotechnology is an expanding field. This expansion is based on the advent of new technologies for nanostructure characterization, visualization, and construction. Nanotechnology Research Methods for Food and Bioproducts introduces the reader to a selection of the most widely used techniques in food and bioproducts nanotechnology. This book focuses on state-of-the-art equipment and contains a description of the essential tool kit of a nanotechnologist. Targeted at researchers and product development teams, this book serves as a quick reference and a guide in the selection of nanotechnology experimental research tools.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9781118229262
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 16564 р. - 24846 р.

закладки (0) сравнение (0)

83 ms