Practical Ethics for Food Professionals. Ethics in Research, Education and the Workplace; John Wiley & Sons Limited

20050 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781118506417
  • Книги: Техническая литература
  • ID:5984130
Где купить

Где купить (1)

Цена от 20050 р. до 20050 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
20050 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%
Промокоды на скидку

25.07.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

This book offers a practical guide to the most pressing ethical issues faced by those working in food manufacturing and associated industries. Early chapters look at the fundamentals of ethical thinking and how lessons of medical ethics might be applied to the food industry. The book then addresses some issues specifically relevant to the food industry, including treatment of animals; the use of genetically modified organisms; food product advertising; health claims and sustainability. Several further chapters present case studies which show how ethical thinking can be applied in real life examples. This volume should be on the desk of every food industry professional responsible for important decisions about science, marketing, resources, sustainability, the environment and people.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9781118506417
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 16040 р. - 24060 р.

закладки (0) сравнение (0)

28 ms