- Культура. Искусство
- Психология
- Домашние ремесла. Рукоделие
- Растениеводство
- Коллекционирование
- Публицистика
- Эзотерика. Парапсихология
- Медицина и здоровье
- История. Исторические науки
- Филологические науки
- Развлечения. Праздники
- Экономика. Бизнес
- Книги для родителей
- Кулинария
- Охота. Рыбалка. Собирательство
- Секс. Камасутра
- Туризм. Путеводители. Транспорт
- Философские науки. Социология
- Уход за животными
- Ремонт. Строительство. Интерьер
- Естественные науки
- Информационные технологии
- Фитнес. Спорт. Самооборона
- Красота. Этикет
- Государство и право. Юриспруденция
Food Oral Processing. Fundamentals of Eating and Sensory Perception; John Wiley & Sons Limited
21556 р.
- Издатель: John Wiley & Sons Limited
- ISBN: 9781444360912
- Книги: Техническая литература
- ID:5984286
Где купить (1)
Цена от 21556 р. до 21556 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Предложения банков
Компания | Предложение |
---|
Описание
This volume provides an overview of the latest research findings on the physics, physiology, and psychology of food oral consumption, as well as the experimental techniques available for food oral studies. Coverage includes the main physical and physiological functionalities of the mouth; the location and functionalities of various oral receptors; the main sequences of eating and drinking, and the concomitant food disintegration and destabilisation. Chapters also explain oral processing and its relation to flavour release and texture perception, and there is an introduction to the principles of food rheology as they relate to eating. Food Oral Processing is directed at food scientists and technologists in industry and academia, especially those involved in sensory science and new product development. It will also be of interest to oral physiologists, oral biologists and dentists. The book will be a useful reference for undergraduate and postgraduate students of these disciplines.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Chen Jianshe |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
ISBN | 9781444360912 |
Форматы электронной версии |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"
Категория 17244 р. - 25867 р.