Processing and Nutrition of Fats and Oils; John Wiley & Sons Limited

20540 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781118528792
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6000561
Где купить

Где купить (1)

Цена от 20540 р. до 20540 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
20540 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%
Промокоды на скидку

23.07.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

Processing and Nutrition of Fats and Oils reviews current and new practices of fats and oils production. The book examines the different aspects of fats and oils processing, how the nutritional properties are affected, and how fats interact with other components and nutrients in food products. Coverage includes current trends in the consumption of edible fats and oils; properties of fats, oils and bioactive lipids; techniques to process and modify edible oils; nutritional aspects of lipids; and regulatory aspects, labeling and certifications of fats and oils in foods.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9781118528792
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 16432 р. - 24648 р.

закладки (0) сравнение (0)

75 ms