Applications of Fluidization to Food Processing; John Wiley & Sons Limited

25679 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9780470995419
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6516055
Где купить

Где купить (1)

Цена от 25679 р. до 25679 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
25679 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%
Промокоды на скидку

27.07.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

Fluidization is a technique that enables solid particles to take on some of the properties of a fluid. Despite being very widely used within the food processing industry, understanding of this important technique is often limited. Applications of Fluidization to Food Processing sets out the established theory of fluidization and relates this to food processing applications, particularly in: • Drying • Freezing • Mixing • Granulation • Fermentation This important and thorough book, written by Peter Smith, who has many years’ experience teaching and researching in food processing, is an essential tool and reference for food scientists and technologists, and engineers working within the food industry. Libraries, and research and development groups within all universities and research establishments where food science, food studies, food technology, physics and engineering are studied and taught should have copies of this useful book.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9780470995419
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 20543 р. - 30814 р.

закладки (0) сравнение (0)

29 ms