Barley for Food and Health (Rosemary Newman K.); John Wiley & Sons Limited

12237 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9780470371220
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6517297
Где купить

Где купить (1)

Цена от 12237 р. до 12237 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
12237 р.
12336 р. -1% Электронная книга Кэшбэк до 6.5%

06.08.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

With coverage of chemistry, genetics, and molecular breeding, this book provides comprehensive and current information on barley types, composition, characteristics, processing techniques, and products. Its emphasis on the nutritional and health benefits of barley is especially timely with the FDA s 2005 confirmation of barley s cholesterol-lowering properties. This resource discusses barley s role in breads and related products, and reviews its health benefits, biotechnology, and breeding applications. This is the definitive resource for cereal chemists, food scientists, nutritionists, grain and food processors, and students in appropriate courses.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9780470371220
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 9789 р. - 14684 р.

Книги: Технические науки

Категория 9789 р. - 14684 р.

закладки (0) сравнение (0)

51 ms