Wheat Antioxidants (Liangli Yu L.); John Wiley & Sons Limited

12113 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9780470228326
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6517379
Где купить

Где купить (1)

Цена от 12113 р. до 12113 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
12113 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%
Промокоды на скидку

26.07.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

This comprehensive reference consolidates current information on the antioxidant properties of wheat, their beneficial effects, the mechanisms involved, factors affecting availability/bioavailability, and the methods used to measure them. It discusses antioxidant properties of wheat grains and fractions and their phytochemical compositions and covers the effects of genotype, growing conditions, post-harvest treatment, storage, and food formulation and processing on availability/bioavailability. Wheat Antioxidants will help cereal chemists, food technologists, food processors, nutritionists, and others maximize the health benefits of wheat-based foods.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9780470228326
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 9690 р. - 14535 р.

Книги: Технические науки

Категория 9690 р. - 14535 р.

закладки (0) сравнение (0)

28 ms