Emulsifiers in Food Technology; John Wiley & Sons Limited

27275 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781405147996
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6517698
Где купить

Где купить (1)

Цена от 27275 р. до 27275 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
27275 р.
27791 р. -2% Электронная книга Кэшбэк до 6.5%

02.08.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

Emulsifiers are essential components of many industrial food recipes, whether they be added for the purpose of water/oil emulsification in its simplest form, for textural and organoleptic modification, for shelf life enhancement, or as complexing or stabilising agents for other components such as starch or protein. Each chapter in this volume considers one of the main chemical groups of food emulsifiers. Within each group the structures of the emulsifiers are considered, together with their modes of action. This is followed by a discussion of their production / extraction and physical characteristics, together with practical examples of their application. Appendices cross-reference emulsifier types with applications, and give E-numbers, international names, synonyms and references to analytical standards and methods. This is a book for food scientists and technologists, ingredients suppliers and quality assurance personnel.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9781405147996
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 21820 р. - 32730 р.

Книги: Технические науки

Категория 21820 р. - 32730 р.

закладки (0) сравнение (0)

31 ms