Descriptvie Sensory Analysis in Practice; John Wiley & Sons Limited

16940 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9780470384817
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6517728
Где купить

Где купить (1)

Цена от 16940 р. до 16940 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
16940 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%
Промокоды на скидку

25.07.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

In defining sensory properties of products, descriptive techniques that utilize trained panels are used. Arthur D. Little, Inc. pioneered a desriptive technique in the 1950's known as the «Flavor Profile» that laid the foundation for the development of current desriptive techniques used today in academia and industry. Several collections of published papers are reprinted in this book. The main areas covered include dairy products, meats, alcoholic beverages, textile materials and general applications. In addition, Dr. Gacula has prepared 40 pages of new text material on (1) Descriptive Sensory Analysis Methods, and (2) Computer Software. Methods for statistical systems (SAS) computer programs are provided

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9780470384817
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 13552 р. - 20328 р.

закладки (0) сравнение (0)

27 ms