Pasta and Semolina Technology (Ron Kill); John Wiley & Sons Limited

24051 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9780470999363
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6517907
Где купить

Где купить (1)

Цена от 24051 р. до 24051 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
24051 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%
Промокоды на скидку

27.07.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

Over the last few years the technologies employed in the production of dry pasta and semolina have changed dramatically. This highly practical book examines these changes and gives commercially relevant information to the reader in the areas of durum wheat, semolina production, pasta mixing and extrusion, shape design and quality assurance. Written principally for food technologists working with pasta as an end product or as an ingredient, this book is also an essential reference source for academic, research and teaching institutions.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9780470999363
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 19240 р. - 28861 р.

закладки (0) сравнение (0)

28 ms