The Microbiology of Safe Food (Stephen J. Forsythe); John Wiley & Sons Limited

10882 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9780470999424
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6517908
Где купить

Где купить (1)

Цена от 10882 р. до 10882 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
10882 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%
Промокоды на скидку

26.07.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

The book will provide an overview of the important issues in food safety, which shows no sign of diminishing as a topic of huge concern from industry to consumer. The book does not set out to compete with large standard food microbiology titles that are well established, but will be a companion text with less scientific background detail and more information for those actually going into jobs where a practical knowledge of food safety issues is necessary. The companion website for this book can be found at: Practically oriented Author has wide experience of teaching cutting edge food safety information Topic of great and growing concern Succinct, core, vital information for food industry personnel

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9780470999424
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 8705 р. - 13058 р.

закладки (0) сравнение (0)

31 ms