High Pressure Processing of Foods; John Wiley & Sons Limited

23702 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9780470376317
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6518040
Где купить

Где купить (1)

Цена от 23702 р. до 23702 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
23702 р.
23775 р. -0% Электронная книга Кэшбэк до 6.5%
Промокоды на скидку

24.07.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

In High Pressure Processing of Foods, an array of international experts interrelate leading scientific advancements that use molecular biology techniques to explore the biochemical mechanisms of spore germination and inactivation by high pressure; investigate the inactivation of different spore species as functions of processing parameters such as pressure, temperature, time, food matrix, and the presence of anti-microbials; propose predictive mathematical models for predicting spore inactivation in foods treated with HPP; address commercial aspects of high pressure processing that include the high pressure equipment and packaging used to achieve the sterilization of bacterial spores in foods; and provide an assessment of the quality of food products preserved by HPP. High Pressure Processing of Foods is the landmark resource on the mechanisms and predictive modeling of bacterial spore inactivation by HPP.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9780470376317
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 18961 р. - 28442 р.

закладки (0) сравнение (0)

30 ms