Advanced Dairy Science and Technology; John Wiley & Sons Limited

28048 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9780470698051
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6518313
Где купить

Где купить (1)

Цена от 28048 р. до 28048 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
28048 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%
Промокоды на скидку

25.07.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

This important and comprehensive book covers, in depth, the most important recent advances in dairy technology. Providing core commercially important information for the dairy industry, the editors, both internationally known for their work in this area, have drawn together an impressive and authoritative list of contributing authors. Topics covered include: heat treatment, membrane processing, hygiene by design, application of HACCP, automation, safety and quality, modern laboratory practices and analysis, and environmental aspects. This book is an essential purchase for all dairy technologists worldwide, whether in academic research and teaching, or within food companies.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9780470698051
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 22438 р. - 33657 р.

Книги: Технические науки

Категория 22438 р. - 33657 р.

закладки (0) сравнение (0)

41 ms