Food Product Development (Catherine Side); John Wiley & Sons Limited

15081 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9780470376669
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6518624
Где купить

Где купить (1)

Цена от 15081 р. до 15081 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
15081 р.
15125 р. -0% Электронная книга Кэшбэк до 6.5%
Промокоды на скидку

24.07.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

Improve your product development success ratio! This IFT Basic Symposium is the collective work of a team of seasoned food industry consultants whose experiences and observations provide a «how to» guide of successful product and process development. Their information-packed presentations will deepen and broaden the food technologist's knowledge of food product development to the sphere beyond the laboratory. Authors address the following key components of product development: Managing the Product Development Process, Consumer & Market Research, Making It Happen, Cost & Pricing A case study and several short case history lessons illuminate product development from perspectives that include consumer and marketing needs, manufacturing ramifications, communication issues, food safety systems, shelf life techniques, and distribution elements.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9780470376669
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 12064 р. - 18097 р.

Книги: Технические науки

Категория 12064 р. - 18097 р.

закладки (0) сравнение (0)

27 ms