Nondestructive Testing of Food Quality; John Wiley & Sons Limited

24966 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9780470388280
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6518826
Где купить

Где купить (1)

Цена от 24966 р. до 24966 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
24966 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%

05.08.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

The expert contributors to Nondestructive Testing of Food Quality clearly explain present industry advances and how to turn available instrumentation into valuable assets. Readers learn how the competencies of product knowledge, process understanding, instrumentation, principles of sensing, process control, and analytical methodology are required to turn an application into success. The broad-based coverage of topics addresses the most dominant sensor technologies keeping in mind the research initiatives advancing these technologies not only in food but also in the pharmaceutical sectors. Coverage includes: ultrasound, near infrared spectroscopy, mid-infrared spectroscopy, Raman spectroscopy, hyperspectral imaging systems, magnetic resonance imaging, electronic nose, z-nose, biosensors, microwave absorption, and nanoparticles and colloids as sensors.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9780470388280
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 19972 р. - 29959 р.

закладки (0) сравнение (0)

34 ms