Process-Induced Food Toxicants; John Wiley & Sons Limited

18408 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9780470430095
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6518936
Где купить

Где купить (1)

Цена от 18408 р. до 18408 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
18408 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%

03.08.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

Process-Induced Food Toxicants combines the analytical, health, and risk management issues relating to all of the currently known processing-induced toxins that may be present in common foods. It considers the different processing methods used in the manufacture of foods, including thermal treatment, drying, fermentation, preservation, fat processing, and high hydrostatic pressure processing, and the potential contaminants for each method. The book discusses the analysis, formation, mitigation, health risks, and risk management of each hazardous compound. Also discussed are new technologies and the impact of processing on nutrients and allergens.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9780470430095
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 14726 р. - 22089 р.

закладки (0) сравнение (0)

238 ms