The Complete Vegetable Cookbook A Seasonal Zero-waste Guide to Cooking with Vegetables; Dorling Kindersley, 2021

2689 р.

  • Издатель: Dorling Kindersley
  • ISBN: 978-0-241-50094-1
  • Книги: Прочие издания
  • ID:8880861
Где купить

Где купить (1)

Цена от 2689 р. до 2689 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
2689 р.
Минимальная сумма заказа 100 рублей Крупнейшая сеть книжных магазинов Кэшбэк до 6.1%
Промокоды на скидку

18.06.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

История цены

МагазинПоследняя известная ценаОбновлено
book24
2689 р.
08.11.2024
Читай-город
2689 р.
08.11.2024

Предложения банков


Компания Предложение
Халва

Рассрочка 0% до 36 мес. Лимит кредитования - до 500 000 рублей. Снятие заемных средств в рассрочку на 3 мес. Кэшбэк до 10%

РОСБАНК

Cashback: - от 2 до 10% — на 2 выбранные категории - 1% — на остальные покупки в зависимости от общей суммы с начала месяца

Описание

A must-have guide for every cook on how to prepare, store, and cook fresh seasonal vegetables with confidence and keep waste to a minimum. From asparagus and artichoke to fennel and celeriac, James Strawbridge has your veg box covered!

Whether you are looking to include more veg in your diet, moving to a vegan or meat-free lifestyle, or looking for some flavour inspiration for your dishes, this is a vegetarian cookbook with a difference - giving you the confidence and knowledge to safely prepare and cook the edible parts of seasonal vegetables.

- Covers more than 60 vegetables organised by seasonality

- Over 135 delicious vegetarian recipes for you to enjoy - including main meals, light lunches and sides

- Detailed information on plant varieties with annotated photographs displaying the edible parts of each vegetable

- Learn the best way to prepare, store, and preserve your favourite veg

- Handy zero-waste top tips and practical tricks throughout to make your vegetables last longer

- Sustainable leftover solutions from stocks, and drying techniques to pickling, fermenting, and roasting

James Strawbridge showcases more than 60 vegetables, season by season, exploring each plant's unique characteristics, different varieties, and how best to prepare produce in your kitchen. An advocate of zero-waste cooking, James also shares how you can make use of all that's edible from root to bloom with ideas on preserving and storing.

Rustle up one of James' family favourites - a warming fennel gratin for a cosy autumn evening meal; watercress, pear, and walnut tart; or even cucumber peel gin, and discover how the humble vegetable can deliver utmost flavour all year round.

A refreshing take on the classic recipe book, The Complete Vegetable Cookbook is a staple in the kitchen or a fantastic gift for food lovers and allotment growers alike!

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
ИздательDorling Kindersley
Год издания2021
Страниц304
Переплёттвердый
ISBN978-0-241-50094-1
Размеры22,00 см × 26,00 см × 2,70 см
Формат220x260мм
Автор(ы)
ТематикаДругие издания
ПереплетТвердый переплет
Кол-во страниц304
РазделКниги на английском языке
Количество страниц304
Вес1.24кг


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Литература на английском языке - издательство "Dorling Kindersley"

Книги: Литература на английском языке

Категория 2151 р. - 3226 р.

закладки (0) сравнение (0)

16 ms