- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Кулинария. Ремесла
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Медицина
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
Gastrophysics. The New Science of Eating Penguin
3890 р.
- Производитель: Penguin
EAN: 9780241977743
- Тип товара: Естественные и технические науки
- ID:13302174
Где купить (1)
Цена от 3890 р. до 3890 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Предложения банков
Компания | Предложение |
---|---|
Описание
A ground-breaking book by the world-leading expert in sensory science: Freakonomics for food
Why do we consume 35% more food when eating with one more person, and 75% more when with three?
Why are 27% of drinks bought on aeroplanes tomato juice?
How are chefs and companies planning to transform our dining experiences, and what can we learn from their cutting-edge insights to make memorable meals at home?
These are just some of the ingredients of Gastrophysics, in which the pioneering Oxford professor Charles Spence shows how our senses link up in the most extraordinary ways, and reveals the importance of all the 'off-the-plate' elements of a meal: the weight of cutlery, the placing on the plate, the background music and much more. Whether dining alone or at a dinner party, on a plane or in front of the TV, he reveals how to understand what we're tasting and influence what others experience. Mealtimes will genuinely never be the same again.
Смотри также характеристики.
Характеристики
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Spence Charles |
Издатель | Penguin |
Год издания | 2017 |
ISBN | 978-0-241-97774-3 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Естественные и технические науки Penguin
Категория 3112 р. - 4668 р.
Книги: Естественные и технические науки
Категория 3112 р. - 4668 р.