Salt, Fat, Acid, Heat. Mastering the Elements of Good Cooking; Canongate, 2017

4281 р.

  • Издатель: Canongate
  • ISBN: 9781782112303
  • Книги: Кулинария. Ремесла
  • ID:13664050
Где купить

Где купить (1)

Цена от 4281 р. до 4281 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
4281 р.
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно! Кэшбэк до 7%

Наличие уточняйте
27.03.2024
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

История цены

МагазинПоследняя известная ценаОбновлено
Яндекс.Маркет
7926 р.
09.02.2024
МАЙШОП
3961 р.
09.02.2024

Описание

While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid and Heat.

By mastering these four variables, Samin found the confidence to trust her instincts in the kitchen and cook delicious meals with any ingredients. And with her simple but revolutionary method, she has taught masterclasses to give both professionals and amateurs the skills to cook instinctively.

Whether you want to balance your vinaigrette, perfectly caramelise your roasted vegetables or braise meltingly tender stews, Samin’s canon of 100 essential recipes and their dozens of variations will teach you how.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательCanongate
Год издания2017
ISBN9781782112303
Обложкатвердый переплёт
Кол-во страниц470


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Похожие товары

Книги: Кулинария. Ремесла

Категория 3424 р. - 5137 р.

закладки (0) сравнение (0)

13 ms