- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Медицина
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
Salt, Fat, Acid, Heat. Mastering the Elements of Good Cooking; Canongate, 2017
Где купить (1)
Цена от 4281 р. до 4281 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Магазин | Последняя известная цена | Обновлено |
---|---|---|
Яндекс.Маркет | 7926 р. | 09.02.2024 |
МАЙШОП | 3961 р. | 09.02.2024 |
Описание
While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid and Heat.
By mastering these four variables, Samin found the confidence to trust her instincts in the kitchen and cook delicious meals with any ingredients. And with her simple but revolutionary method, she has taught masterclasses to give both professionals and amateurs the skills to cook instinctively.
Whether you want to balance your vinaigrette, perfectly caramelise your roasted vegetables or braise meltingly tender stews, Samin’s canon of 100 essential recipes and their dozens of variations will teach you how.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Nosrat Samin |
Издатель | Canongate |
Год издания | 2017 |
ISBN | 9781782112303 |
Обложка | твердый переплёт |
Кол-во страниц | 470 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Похожие товары
Книги: Кулинария. Ремесла
Категория 3424 р. - 5137 р.