- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Медицина
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
Diet Myth. The Real Science Behind What We Eat; Weidenfeld & Nicolson, 2020
от 1319 р. до 1329 р.
- Издатель: Weidenfeld & Nicolson
- ISBN: 9781474619301
EAN: 9781474619301
- Книги: Кулинария. Ремесла
- ID:13977355
Где купить (2)
Цена от 1319 р. до 1329 р. в 2 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Магазин | Последняя известная цена | Обновлено |
---|---|---|
Яндекс.Маркет | 2523 р. | 17.02.2024 |
МАЙШОП | 1230 р. | 12.02.2024 |
Предложения банков
Компания | Предложение |
---|---|
Описание
Why do most diets fail? Why does one person eat a certain meal and gain weight, while another eating the same meal loses pounds? Why, despite all the advice about what to eat, are we all still getting fatter?
The answers are much more surprising - and fascinating - than we've been led to believe. The key to health and weight loss lies not in the latest fad diet, nor even in the simple mantra of 'eat less, exercise more', but in the microbes already inside us.
Drawing on the latest science and his own pioneering research, Professor Tim Spector demystifies the common misconceptions about fat, calories, vitamins and nutrients. Only by understanding what makes our own personal microbes tick can we overcome the confusion of modern nutrition, and achieve a healthy gut and a healthy body.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Спектор Тим |
Год издания | 2020 |
Издатель | Weidenfeld & Nicolson |
Кол-во страниц | 336 |
ISBN | 9781474619301 |
Обложка | мягкая обложка |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Похожие товары
Книги: Кулинария. Ремесла
Категория 1055 р. - 1582 р.