Microbiological Risk Assessment Associated with the Food Processing and Distribution Chain

13380 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 978-1-119-98697-3
  • Книги: мукомольное производство
  • ID:14130612
Где купить

Где купить (1)

Цена от 13380 р. до 13380 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
13380 р.
16725 р. -20% Электронная книга Кэшбэк до 14%

23.05.2024
Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года
Промокоды на скидку
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно!
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение
Альфа-Банк

Беспроцентный период - до 100 дней. Выпуск кредитной карты - бесплатно

Халва

Рассрочка 0% до 36 мес. Лимит кредитования - до 500 000 рублей. Снятие заемных средств в рассрочку на 3 мес. Кэшбэк до 10%

Описание

According to the World Health Organization, one in every ten people worldwide falls ill from eating contaminated food every year, with 550 million cases of diarrheal diseases. Microbiological risk assessment aims to characterize the nature and probability of harm resulting from human exposure to the biological agents that are present in foodstuffs. This assessment must take into account all stages of the chain: from the production of raw materials to consumption. After briefly introducing food safety and risk assessment, this book details the four major steps of microbiological risk assessment. The contributors first present hazard identification and then exposure assessment, which is subdivided into methods for the detection and enumeration of pathogens and for the quantification of the level of exposure. Then, hazard characterization is subdivided into pathogenicity mechanisms and quantification of the dose-response relationship. Finally a guide for microbiological risk characterization is provided. The conclusion presents possible development avenues for microbiological risk assessment, particularly its integration into a holistic assessment of food systems.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
ISBN978-1-119-98697-3
Автор(ы)


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 10704 р. - 16056 р.

закладки (0) сравнение (0)

16 ms