- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Медицина
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
The Science of Cooking. Every Question Answered to Perfect your Cooking; Dorling Kindersley, 2017
от 3143 р. до 5543 р.
- Издатель: Dorling Kindersley
- ISBN: 9780241229781
EAN: 9780241229781
- Книги: Прочие издания
- ID:3946623
Где купить (3)
Цена от 3143 р. до 5543 р. в 3 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Магазин | Последняя известная цена | Обновлено |
---|---|---|
book24 | 2106 р. | 14.04.2023 |
Буквоед | 2099 р. | 15.04.2023 |
Предложения банков
Компания | Предложение |
---|---|
Описание
Which vegetables should you eat raw? How do you make the perfect poached egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels.
In The Science of Cooking, fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques, bringing food science out of the lab and into your kitchen. Find the answers to your cookery questions and get more out of recipes with intriguing chapters covering all major food types from meat, poultry and seafood, to grains, vegetables, and herbs.
Why does chocolate taste so good? Is it OK to reheat cooked rice? How do I cook the perfect steak or make succulent fish every time? Bestseller The Science of Cooking has the answers to your everyday cooking questions, as well as myth busting information on vegan diets and cholesterol. Perfect your cooking with practical instruction - and the science behind it.
"Out in time for Christmas, it's a belter! It really is." - BBC Radio 2 The Chris Evans Breakfast Show
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Farrimond S. |
Издатель | Dorling Kindersley |
Кол-во страниц | 256 |
ISBN | 978-0-241-22978-1 |
Год издания | 2017 |
Возрастное ограничение | 16+ |
Тип обложки | твердая |
Количество страниц | 256 |
Жанр | проза на иностранном языке |
Издательство | Dorling Kindersley Ltd |
Вес | 0.1 |
Количество книг | 1 |
Раздел | Книги на английском языке |
Формат | 221x263мм |
Автор | Farrimond Stuart |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Кулинария. Ремесла - издательство "Dorling Kindersley"
Категория 2514 р. - 3771 р.
Книги: Кулинария. Ремесла
Категория 2514 р. - 3771 р.