Extrusion-Cooking Techniques. Applications, Theory and Sustainability; John Wiley & Sons Limited

2873 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9783527634095
  • Книги: Техническая литература
  • ID:5973629
Где купить

Где купить (1)

Цена от 2873 р. до 2873 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
2873 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.7%

13.09.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

Offering an engineering perspective and the latest information on the application of this rapidly expanding technique, this practical book covers the technology, engineering, materials and products, as well as economic and ecological aspects. In addition to the theory, it also utilizes case studies that can easily be put into industrial practice. Each step of the process is discussed in terms of sustainability, and all data complies with the EU and FTA environmental regulations. Invaluable reading for food chemists and technologists, process engineers, chemists in industry, agricultural scientists, and chemical engineers. From the Contents: * Engineering Aspects of Extrusion * Raw Materials in the Production of Extrudates * Production of Breakfast Cereals, Snack Pellets, Baby Food and more * Extrusion Technique in Confectionery * Pet Food and Aquafeed * Extrusion-Cooking in Waste Management and Paper Pulp Processing * Thermoplastic Starch * Expanders * Process Automation * Scale-Up of Extrusion-Cooking in Single-Screw Extruders

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9783527634095
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 2298 р. - 3447 р.

Книги: Технические науки

Категория 2298 р. - 3447 р.

закладки (0) сравнение (0)

21 ms