Membrane Technology, Volume 3. Membranes for Food Applications; John Wiley & Sons Limited

17192 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9783527631391
  • Книги: Техническая литература
  • ID:5997758
Где купить

Где купить (1)

Цена от 17192 р. до 17192 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
17192 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%

19.07.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

Edited by an internationally recognized leader in the field, this third volume in the series represents the complete reference to membrane processes in the food industry. The handbook adopts a highly practical approach to this hot topic, combining the hands-on experience of the expert authors involved. They provide chapters devoted to such varied applications as dairy fractionation, electrodialysis, pressure-driven membrane processes in alcoholic beverages, membrane emulsification, contactors and bioreactors, as well as membranes for food packaging.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9783527631391
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Химия - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 13753 р. - 20630 р.

закладки (0) сравнение (0)

21 ms