- Радиоэлектроника. Связь
- Метрология, стандартизация и сертификация
- Горная промышленность. Металлургия
- Энергетика
- Машиностроение. Приборостроение
- Автоматика. Вычислительная техника
- Транспорт
- Легкая промышленность
- Полиграфия
- Строительство. Коммунальное хозяйство
- Электротехника. Электроника
- Робототехника и контроллеры
- Ремонт бытовых приборов
Organic Meat Production and Processing; John Wiley & Sons Limited
18762 р.
- Издатель: John Wiley & Sons Limited
- ISBN: 9781118229224
- Книги: Техническая литература
- ID:5998119
Где купить (1)
Цена от 18762 р. до 18762 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Предложения банков
Компания | Предложение |
---|---|
Описание
Organic Meat Production and Processing describes the challenges of production, processing and food safety of organic meat. The editors and international collection of authors explore the trends in organic meats and how the meat industry is impacted. Commencing with chapters on the economics, market and regulatory aspects of organic meats, coverage then extends to management issues for organically raised and processed meat animals. Processing, sensory and human health aspects are covered in detail, as are the incidences of foodborne pathogens in organic beef, swine, poultry and other organic meat species. The book concludes by describing pre-harvest control measures for assuring the safety of organic meats. Organic Meat Production and Processing serves as a unique resource for fully understanding the current and potential issues associated with organic meats.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Группа авторов |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
ISBN | 978-1-118-22922-4 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"
Категория 15009 р. - 22514 р.