- Руководства по пользованию программами
- Операционные системы и утилиты для ПК
- Интернет
- Графика. Дизайн. Проектирование
- Программы и утилиты для цифровых устройств
- Железо ПК
- Информатика
- Сети и коммуникации
- Бухгалтерия
- Базы данных
- Анализ данных
- Электронная бухгалтерия
- Машинное обучение. Анализ данных
- Менеджмент в IT
Evolutionary Algorithms for Food Science and Technology; John Wiley & Sons Limited
12518 р.
- Издатель: John Wiley & Sons Limited
- ISBN: 9781119136842
- Книги: Программирование
- ID:6001655
Где купить (1)
Цена от 12518 р. до 12518 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Предложения банков
Компания | Предложение |
---|---|
Описание
Researchers and practitioners in food science and technology routinely face several challenges, related to sparseness and heterogeneity of data, as well as to the uncertainty in the measurements and the introduction of expert knowledge in the models. Evolutionary algorithms (EAs), stochastic optimization techniques loosely inspired by natural selection, can be effectively used to tackle these issues. In this book, we present a selection of case studies where EAs are adopted in real-world food applications, ranging from model learning to sensitivity analysis.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Evelyne Lutton |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
ISBN | 978-1-119-13684-2 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Информационные технологии, Программирование - издательство "John Wiley & Sons Limited"
Категория 10014 р. - 15021 р.