- Радиоэлектроника. Связь
- Метрология, стандартизация и сертификация
- Горная промышленность. Металлургия
- Энергетика
- Машиностроение. Приборостроение
- Автоматика. Вычислительная техника
- Транспорт
- Легкая промышленность
- Полиграфия
- Строительство. Коммунальное хозяйство
- Электротехника. Электроника
- Робототехника и контроллеры
- Ремонт бытовых приборов
Extrusion Processing Technology. Food and Non-Food Biomaterials; John Wiley & Sons Limited
16254 р.
- Издатель: John Wiley & Sons Limited
- ISBN: 9781118541777
- Книги: Техническая литература
- ID:6002126
Где купить (1)
Цена от 16254 р. до 16254 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Предложения банков
Компания | Предложение |
---|---|
Описание
The only up-to-date book on this important technology, Extrusion Processing Technology: Food and Non-Food Biomaterials bridges the gap between the principles of extrusion science and the practical «know how» of operational engineers and technicians. Written by internationally renowned experts with over forty years of experience between them, this valuable reference for food scientists, food engineers, chemical engineers, and students includes coverage of new, greener technologies as well as case studies to illustrate the practical, real-world application of the principles in various settings.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Jean-Marie Bouvier |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
ISBN | 978-1-118-54177-7 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"
Категория 13003 р. - 19504 р.