The Science of Cooking. Understanding the Biology and Chemistry Behind Food and Cooking; John Wiley & Sons Limited

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781119210320
  • Книги: Прочая образовательная литература
  • ID:6002853
Где купить

Где купить

Последняя известная цена от 5708 р. до 5708 р. в 1 магазинах

В данный момент у нас нет информации о наличии данного товара в магазинах.
Вы можете поискать его на других площадках:

МагазинЦенаНаличие
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

История цены

МагазинПоследняя известная ценаОбновлено
ЛитРес
5708 р.
15.08.2024

Описание

Written as a textbook with an online laboratory manual for students and adopting faculties, this work is intended for non-science majors / liberal studies science courses and will cover a range of scientific principles of food, cooking and the science of taste and smell. Chapters include: The Science of Food and Nutrition of Macromolecules; Science of Taste and Smell; Milk, Cream, and Ice Cream, Metabolism and Fermentation; Cheese, Yogurt, and Sour Cream; Browning; Fruits and Vegetables; Meat, Fish, and Eggs; Dough, Cakes, and Pastry; Chilies, Herbs, and Spices; Beer and Wine; and Chocolate, Candy and Other Treats. Each chapters begins with biological, chemical, and /or physical principles underlying food topics, and a discussion of what is happening at the molecular level. This unique approach is unique should be attractive to chemistry, biology or biochemistry departments looking for a new way to bring students into their classroom. There are no pre-requisites for the course and the work is appropriate for all college levels and majors.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN978-1-119-21032-0


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Химия - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 4566 р. - 6849 р.

закладки (0) сравнение (0)

72 ms