Handbook of Food Science and Technology 1. Food Alteration and Food Quality; John Wiley & Sons Limited

15852 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781119268666
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6003833
Где купить

Где купить (1)

Цена от 15852 р. до 15852 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
15852 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%

26.08.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

This book serves as a general introduction to food science and technology, based on the academic courses presented by the authors as well as their personal research experiences. The authors' main focus is on the biological and physical-chemical stabilization of food, and the quality assessment control methods and normative aspects of the subsequent processes. Presented across three parts, the authors offer a detailed account of the scientific basis and technological knowledge needed to understand agro-food transformation. From biological analyses and process engineering, through to the development of food products and biochemical and microbiological changes, the different parts cover all aspects of the control of food quality.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9781119268666
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 12681 р. - 19022 р.

закладки (0) сравнение (0)

40 ms