Handbook of Food Science and Technology 3. Food Biochemistry and Technology; John Wiley & Sons Limited

15852 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781119296218
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6003874
Где купить

Где купить (1)

Цена от 15852 р. до 15852 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
15852 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%

26.08.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

This third volume in the Handbook of Food Science and Technology Set explains the processing of raw materials into traditional food (bread, wine, cheese, etc.). The agri-food industry has evolved in order to meet new market expectations of its products; with the use of separation and assembly technologies, food technologists and engineers now increasingly understand and control the preparation of a large diversity of ingredients using additional properties to move from the raw materials into new food products. Taking into account the fundamental basis and technological specificities of the main food sectors, throughout the three parts of this book, the authors investigate the biological and biochemical conversions and physicochemical treatment of food from animal sources, plant sources and food ingredients.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9781119296218
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 12681 р. - 19022 р.

закладки (0) сравнение (0)

19 ms