- Радиоэлектроника. Связь
- Метрология, стандартизация и сертификация
- Горная промышленность. Металлургия
- Энергетика
- Машиностроение. Приборостроение
- Автоматика. Вычислительная техника
- Транспорт
- Легкая промышленность
- Полиграфия
- Строительство. Коммунальное хозяйство
- Электротехника. Электроника
- Робототехника и контроллеры
- Ремонт бытовых приборов
Handbook of Food Science and Technology 2. Food Process Engineering and Packaging; John Wiley & Sons Limited
12888 р.
- Издатель: John Wiley & Sons Limited
- ISBN: 9781119285236
- Книги: Техническая литература
- ID:6004026
Где купить (1)
Цена от 12888 р. до 12888 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Предложения банков
Компания | Предложение |
---|---|
Описание
This book is a source of basic and advanced knowledge in food science for students or professionals in the food science sector, but it is also accessible for people interested in the different aspects concerning raw material stabilisation and transformation in food products. It is an updated and translated version of the book «Science des aliments» published in 2006 by Lavoisier. “Science des aliments” is a general and introductory food science and technology handbook, based on the authors’ Masters and PhD courses and research experiences. The book is concise, pedagogical and informative and contains numerous illustrations (approximately 500 original figures and tables). In three volumes), it summarizes the main knowledge required for working in food industries as scientists, technical managers or qualified operators. It will also be helpful for the formation of students in food science and biotechnologies (bachelor’s and master’s degree).
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Gerard Brule |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
ISBN | 978-1-119-28523-6 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"
Категория 10310 р. - 15465 р.