Adverse Reactions to Food (Judy Buttriss); John Wiley & Sons Limited

11183 р.

Где купить

Где купить (1)

Цена от 11183 р. до 11183 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
11183 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%

21.08.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

Continuing the exciting series of BNF Task Force Reports, Adverse Reactions to Foods covers in depth food allergy, food intolerance, nutrition and the immune system and autoimmune disease. Chaired by Professor Dame Barbara Clayton, task force members have provided cutting edge information, which is a must-have reference for a whole range of professionals including dietitians, nutritionists, health visitors, family practitioners, nursing practitioners and many other health professionals.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9780470698266
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Нехудожественная литература на английском языке, Медицина - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 8946 р. - 13419 р.

закладки (0) сравнение (0)

13 ms