The Microbiology of Safe Food (Stephen J. Forsythe); John Wiley & Sons Limited

11021 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9780470999424
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6517908
Где купить

Где купить (1)

Цена от 11021 р. до 11021 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
11021 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%

15.08.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

The book will provide an overview of the important issues in food safety, which shows no sign of diminishing as a topic of huge concern from industry to consumer. The book does not set out to compete with large standard food microbiology titles that are well established, but will be a companion text with less scientific background detail and more information for those actually going into jobs where a practical knowledge of food safety issues is necessary. The companion website for this book can be found at: Practically oriented Author has wide experience of teaching cutting edge food safety information Topic of great and growing concern Succinct, core, vital information for food industry personnel

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9780470999424
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 8816 р. - 13225 р.

закладки (0) сравнение (0)

38 ms