- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Медицина
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
О книге: Cabbage and Caviar. A History of Food in Russia; Reaktion books, 2021
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Формат | 158x235 |
Автор | Smith A. |
Авторы | Smith A. |
Переплёт | Твёрдый |
Год публикации | 2021 |
Язык | Английский |
Количество страниц | 352 |
Автор(ы) | Smith A. |
Переплет | Твёрдый |
Издатель | Reaktion books |
Год издания | 2021 |
Кол-во страниц | 352 |
ISBN | 9781789143645 |
Обложка | твердый переплёт |
Серия | Foods and nations |
Где купить
Последняя известная цена от 4260 р. до 7021 р. в 3 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Магазин | Последняя известная цена | Обновлено |
---|---|---|
Подписные издания | 5901 р. | 23.04.2024 |
МАЙШОП | 4260 р. | 14.05.2024 |
Лабиринт | 7021 р. | 15.05.2024 |
Описание
When people think of Russian food they generally think either of opulent luxury, signified above all by caviar, or of poverty and hunger – of cabbage and potatoes and porridge. Both of these visions have a basis in reality, but both of them are incomplete. The history of food and drink in Russia includes hunger and it includes plenty, it includes scarcity and, for some, at least, abundance. It includes dishes that came out of the northern, forested regions and ones that incorporate foods from the wider Russian Empire and later from the Soviet Union. Cabbage and Caviar places Russian food and drink in the context of Russian history, and shows off the incredible (and largely unknown) variety of Russian food.
Смотри также о книге.