Cabbage and Caviar. A History of Food in Russia; Reaktion books, 2021

  • Издатель: Reaktion Books
  • ISBN: 9781789143645
  • EAN: 9781789143645

  • Книги: Английский язык
  • ID:14675526
Где купить

Где купить

Последняя известная цена от 4260 р. до 7021 р. в 3 магазинах

В данный момент у нас нет информации о наличии данного товара в магазинах.
Вы можете поискать его на других площадках:

МагазинЦенаНаличие
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

История цены

МагазинПоследняя известная ценаОбновлено
Подписные издания
5901 р.
23.04.2024
МАЙШОП
4260 р.
14.05.2024
Лабиринт
7021 р.
15.05.2024

Описание

When people think of Russian food they generally think either of opulent luxury, signified above all by caviar, or of poverty and hunger – of cabbage and potatoes and porridge. Both of these visions have a basis in reality, but both of them are incomplete. The history of food and drink in Russia includes hunger and it includes plenty, it includes scarcity and, for some, at least, abundance. It includes dishes that came out of the northern, forested regions and ones that incorporate foods from the wider Russian Empire and later from the Soviet Union. Cabbage and Caviar places Russian food and drink in the context of Russian history, and shows off the incredible (and largely unknown) variety of Russian food.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Формат158x235
АвторSmith A.
АвторыSmith A.
ПереплётТвёрдый
Год публикации2021
ЯзыкАнглийский
Количество страниц352
Автор(ы)
ПереплетТвёрдый
ИздательReaktion books
Год издания2021
Кол-во страниц352
ISBN9781789143645
Обложкатвердый переплёт
СерияFoods and nations


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Похожие товары

закладки (0) сравнение (0)

17 ms