The Food of Spain (Roden Claudia); Michael Joseph, 2012

от 8226 р. до 12851 р.

  • Издатель: Michael Joseph
  • ISBN: 9780718157197
  • Книги: Кулинария. Ремесла
  • ID:13707288
Где купить

Где купить (4)

Цена от 8226 р. до 12851 р. в 4 магазинах

МагазинЦенаНаличие
8226 р.
12654 р. -35% Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года Кэшбэк до 6.5%

23.06.2024
12851 р.
Наличные, б/н, visa, qiwi, webmoney, я.деньги Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно! Кэшбэк до 7%

24.06.2024
11550 р.
Повышенный кешбэк до 40%
Промокоды на скидку

22.06.2024
Яндекс.Маркет
5/5
11550 р.
Кэшбэк до 3.8%
Промокоды на скидку

Наличие уточняйте
17.06.2024
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение
Альфа-Банк

Беспроцентный период - до 100 дней. Выпуск кредитной карты - бесплатно

Халва

Рассрочка 0% до 36 мес. Лимит кредитования - до 500 000 рублей. Снятие заемных средств в рассрочку на 3 мес. Кэшбэк до 10%

Описание

After spending five years researching and writing about the food of Spain, Claudia Roden has produced this definitive, passionate and evocative guide to the food of Spain.

With fascinating insights into the different regions, histories and cultures at the heart of this country, The Food of Spain is a loving testament to that which binds it all together - the delicious food and recipes passed down through generations.

Alongside her guide to traditional Spanish cooking techniques and staple ingredients, you'll find delicious recipes including . . .

· TAPAS: Catalan Tomato Bread, Salt Cod Fritters and Ham Croquettes

· SOUPS: Cream of Pumpkin Soup and Potato, Cabbage and Bean Soup

· SAVOURY PASTRIES: Creamy Leek Tart and Tomato, Pepper and Tuna Empanadas

· VEGETABLE DISHES & SALADS: Orange Salad and Aubergines Fritters with Honey

· RICE & PASTA: Seafood Paella and Pasta with Peas, Chicken and Pork Chops

· MEAT DISHES: Salmon in a Brandy Sauce and Marinated Leg of Lamb

From simple, rustic tapas and delicately flavoured soups, to elaborate celebratory dishes served on silver platters and cakes and desserts each with a story to tell, this is the book about Spain to learn from and to cook from.

The Food of Spain (Roden Claudia) - фото №1

The Food of Spain (Roden Claudia) - фото №2

The Food of Spain (Roden Claudia) - фото №3

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
Год издания2012
ИздательMichael Joseph
ISBN9780718157197
Обложкатвердый переплёт, суперобложка
Кол-во страниц512


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Кулинария. Ремесла - издательство "Michael Joseph"

Книги: Кулинария. Ремесла

Категория 6580 р. - 9871 р.

закладки (0) сравнение (0)

12 ms