Fish & Shellfish (Stein Rick); BBC books, 2014

от 6679 р. до 17155 р.

  • Издатель: BBC books
  • ISBN: 9781849908450
  • EAN: 9781849908450

  • Книги: Кулинария. Ремесла
  • ID:12049755
Где купить

Где купить (4)

Цена от 6679 р. до 17155 р. в 4 магазинах

МагазинЦенаНаличие
6679 р.
10275 р. -35% Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года Кэшбэк до 6.5%

23.06.2024
10435 р.
Наличные, б/н, visa, qiwi, webmoney, я.деньги Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно! Кэшбэк до 7%

28.06.2024
9402 р.
Повышенный кешбэк до 40%
Промокоды на скидку

25.06.2024
Яндекс.Маркет
5/5
17155 р.
Кэшбэк до 3.8%
Промокоды на скидку

Наличие уточняйте
20.06.2024
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение
Альфа-Банк

Беспроцентный период - до 100 дней. Выпуск кредитной карты - бесплатно

Халва

Рассрочка 0% до 36 мес. Лимит кредитования - до 500 000 рублей. Снятие заемных средств в рассрочку на 3 мес. Кэшбэк до 10%

Описание

Rick Stein’s lifelong passion for cooking fish and shellfish has formed the foundation of his award-winning restaurants and taken him around the world, discovering innovative new recipes, exciting ingredients and the best preparation techniques.

In this completely revised, updated and re-designed edition – including brand new recipes – of his classic Seafood, Rick offers comprehensive and inspirational how-to's for choosing, cooking and enjoying fish, shellfish and more.

It includes a step-by-step guide to over 60 essential techniques to prepare all types of seafood: from poaching and salting fish to cleaning mussels and cooking lobster. Based on the methods taught at his Padstow seafood school, every step of Rick’s advice is illustrated with full-colour photographs for perfect results.

Over 120 recipes from across the world include light salads, delicious starters and spectacular main courses – from Monkfish Vindaloo and Rick's own version of Salt and Pepper Squid to deliciously simple classics like Grilled Sardines and Clams with Garlic and Nut Picada.

Complete with tips on buying, storing and sourcing sustainable fish, Rick Stein’s Fish and Shellfish is the essential companion for any fish-lover’s kitchen.

Fish & Shellfish (Stein Rick) - фото №1

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательBBC books
Год издания2014
СерияBBC Books
ISBN9781849908450
Обложкатвердый переплёт, суперобложка
Кол-во страниц352
Возрастное ограничение16+
Количество страниц352
Тип обложкитвердая
Вес1.53
Жанркулинарные рецепты
ИздательствоBBC books
Количество книг1
Оформление обложкисуперобложка


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Кулинария. Ремесла - издательство "BBC books"

Категория 5343 р. - 8014 р.

Книги: Кулинария. Ремесла

Категория 5343 р. - 8014 р.

закладки (0) сравнение (0)

12 ms