Manufacturing Yogurt and Fermented Milks; John Wiley & Sons Limited

18511 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781118481332
  • Книги: Техническая литература
  • ID:5999302
Где купить

Где купить (1)

Цена от 18511 р. до 18511 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
18511 р.
23139 р. -20% Электронная книга Кэшбэк до 14%

23.05.2024
Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года
Промокоды на скидку
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно!
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение
Альфа-Банк

Беспроцентный период - до 100 дней. Выпуск кредитной карты - бесплатно

Халва

Рассрочка 0% до 36 мес. Лимит кредитования - до 500 000 рублей. Снятие заемных средств в рассрочку на 3 мес. Кэшбэк до 10%

Описание

Melding the hands-on experience of producing yogurt and fermented milks over four decades with the latest in scientific research in the dairy industry, editor Chandan and his associate editors have assembled experts worldwide to writeManufacturing Yogurt and Fermented Milks, 2nd Edition. This one-of-a-kind resource gives a complete description of the manufacturing stages of yogurt and fermented milks from the receipt of raw materials to the packaging of the products. Information is conveniently grouped under four categories: · Basic background—History and consumption trends, milk composition characteristics, dairy processing principles, regulatory requirements, laboratory analysis, starter cultures, packaging, and more · Yogurt manufacture—Fruit preparations and flavoring materials, ingredients, processing principles, manufacture of various yogurt types, plant cleaning and sanitizing, quality assurance, and sensory analysis · Manufacture of fermented milks—Procedure, packaging and other details for more than ten different types of products · Health benefits—Functional foods, probiotics, disease prevention, and the health attributes of yogurt and fermented milks All manufacturing processes are supported by sound scientific, technological, and engineering principles.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN978-1-118-48133-2


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 14808 р. - 22213 р.

закладки (0) сравнение (0)

15 ms