Guide to Foodborne Pathogens (Группа авторов); John Wiley & Sons Limited

18347 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781118684849
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6004230
Где купить

Где купить (1)

Цена от 18347 р. до 18347 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
18347 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%

26.08.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

Guide to Foodborne Pathogens covers pathogens—bacteria, viruses, and parasites—that are most commonly responsible for foodborne illness. An essential guide for anyone in the food industry, research, or regulation who needs to ensure or enforce food safety, the guide delves into the nature of illnesses, the epidemiology of pathogens, and current detection, prevention, and control methods. The guide further includes chapters on new technologies for microbial detection and the globalization of the food supply, seafood toxins, and other miscellaneous agents.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9781118684849
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 14677 р. - 22016 р.

закладки (0) сравнение (0)

12 ms