Handbook of Drying for Dairy Products; John Wiley & Sons Limited

17178 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781118930519
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6001200
Где купить

Где купить (1)

Цена от 17178 р. до 17178 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
17178 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%

26.08.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

Handbook of Drying for Dairy Products is a complete guide to the field’s principles and applications, with an emphasis on best practices for the creation and preservation of dairy-based food ingredients. Details the techniques and results of drum drying, spray drying, freeze drying, spray-freeze drying, and hybrid drying Contains the most up-to-date research for optimizing the drying of dairy, as well as computer modelling options Addresses the effect of different drying techniques on the nutritional profile of dairy products Provides essential information for dairy science academics as well as technologists active in the dairy industry

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9781118930519
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 13742 р. - 20613 р.

закладки (0) сравнение (0)

11 ms