Mathematical and Statistical Methods in Food Science and Technology; John Wiley & Sons Limited

21279 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781118434567
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6002243
Где купить

Где купить (1)

Цена от 21279 р. до 21279 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
21279 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%

26.08.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

Mathematical and Statistical Approaches in Food Science and Technology offers an accessible guide to applying statistical and mathematical technologies in the food science field whilst also addressing the theoretical foundations. Using clear examples and case-studies by way of practical illustration, the book is more than just a theoretical guide for non-statisticians, and may therefore be used by scientists, students and food industry professionals at different levels and with varying degrees of statistical skill.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9781118434567
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 17023 р. - 25534 р.

закладки (0) сравнение (0)

11 ms