Modernist Cuisine (Натан Мирвольд); Taschen, 2011

  • Издатель: Taschen
  • ISBN: 9780982761007
  • Книги: Кулинарные книги на иностранных языках
  • ID:6803977
Где купить

Где купить

Последняя известная цена от 51060 р. до 64587 р. в 2 магазинах

В данный момент у нас нет информации о наличии данного товара в магазинах.
Вы можете поискать его на других площадках:

МагазинЦенаНаличие
Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

История цены

МагазинПоследняя известная ценаОбновлено
Подписные издания
64587 р.
30.08.2021
Лабиринт
51060 р.
13.01.2024

Описание

Modernist Cuisine is an interdisciplinary team in Bellevue, Washington, founded and led by Nathan Myhrvold. The group includes scientists, research and development chefs, and a full editorial team—all dedicated to advancing the state of culinary art through the creative application of scientific knowledge and experimental techniques. Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking is an encyclopedic treatment of cooking. Its six volumes of 2,438 pages explore the history of cuisine and explain the science of cooking in a way that’s accessible to both professional chefs and home cooks. Created by a team of scientists, chefs, editors, and writers, these volumes explore research spanning the field of culinary science, with careful attention to practicality and applicability in the kitchen. Through gorgeous illustrations and otherworldly techniques, this set will inspire you to innovate in your own kitchen.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
ПереплетТвёрдый
ИздательTaschen
Год издания2011
Кол-во страниц2478 стр. (цветные иллюстрации)
Автор(ы)
ISBN978-0-9827610-0-7
СерияФотоальбомы


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Фотоальбомы - издательство "Taschen"

закладки (0) сравнение (0)

16 ms