Floyd’s China (Keith Floyd); HarperCollins

187 р.

  • Издатель: Harpercollins
  • ISBN: 9780007385836
  • Книги: Кулинария
  • ID:5967492
Где купить

Где купить (1)

Цена от 187 р. до 187 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
187 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%

18.07.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Описание

Floyd explores the cuisine of the enormous continent of China. He travels to different regions bringing to our attention a vast range of food types.Floyd immerses himself in Chinese culture and traditions, mixing with the locals, buying produce from the markets, bartering with the shopkeepers, and doing lots of sightseeing as well as cooking! We share in all these experiences and are told interesting anecdotes along the way.Floyd dispels the illusion that there is only one sort of Chinese cuisine. On the contrary, from one city to another, the gastronomy can vary greatly. Floyd concentrates on the food of Beijing, Shanghai, Guangdong and Sichua. Different cooking methods are demonstrated i.e. stir-frying, pan-frying, deep-frying, baking, blanching, smoking and drying and steaming. He explains the ingredients and seasonings that create bitter, sweet, sour, spicy, salty, rich, or fresh flavours. In keeping with his typical style, Floyd shares his enjoyment of the various tastes and textures achieved from these different techniques.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательHarperCollins
ISBN9780007385836
Форматы электронной версииFB2.ZIP,FB3,EPUB,IOS.EPUB,TXT.ZIP,RTF.ZIP,A4.PDF,A6.PDF,MOBI.PRC,TXT


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Нехудожественная литература, Кулинария - издательство "Harpercollins"

Категория 149 р. - 224 р.

Книги: Нехудожественная литература, Кулинария

Категория 149 р. - 224 р.

закладки (0) сравнение (0)

17 ms